Dirigent A-orkest

Met ingang van augustus 2013 is Anne van den Berg is dirigent van het A-orkest van onze brassband. Daarnaast geeft hij nog les aan een aantal jeugdleden van de vereniging.

Anne begon zijn muzikale loopbaan op 7-jarige leeftijd bij de CMV Concordia te Oldebroek. De muzieklessen volgde hij aan de streekmuziekschool van de Noordwest Veluwe bij dhr. Jan Karel, waar hij op 15-jarige leeftijd (na een overstap van trompet naar bugel) zijn D-diploma op bugel behaalde. In 1999 begon Anne zijn trompetstudie aan het conservatorium en ontving in 2004 zijn 1e fase diploma trompet bij de heer Jos Verspagen. Daarna studeerde Anne 2e fase trompet bij de heer Jos Verspagen, Andre Heuvelman en Ad van Zon. In 2004 begon Anne met zijn Hafabra-directie studie die hij in december 2008 afrondde met zijn 1e fase Hafabra-directie diploma bij de heer Alex Schillings, aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Momenteel is Anne, naast Pro Rege, als dirigent verbonden aan Brassband Soli Brass te Leeuwarden, 'David' te Oosterwolde en Ad Astra Asperen. Verder verzorgt hij de jeugdopleiding in een aantal plaatsen en is hij werkzaam als freelance trompettist.