Het C-orkest is een orkest voor beginnende blazers/slagwerkers, leerlingen die graag samen muziek maken. De opzet van het orkest is een brassband bezetting. Begin juni 2022 is het C-orkest gestart met leerlingen van Pro Rege die nu een ruim jaar les hebben gehad. Het C-orkest staat onder leiding van dirigente Martine Reijenga. Het C-orkest heeft zich aan het publiek gepresenteerd in de Goede Herder Kerk tijdens de voorspeelavond van 30 juni. Tijdens deze voorspeelavond stond Jorrit ten Hoeve voor het C-orkest. Jorrit staat met veel enthousiasme voor het orkest en wordt gecoacht door Martine.

Tijdens de voorspeelavond hebben onze beginnende toppers de muziekstukken: Sofia en Counting Stars, mee geblazen met het B-orkest.

Dit was natuurlijk een hele leuke ervaring, en het werkt motiverend.

 

Het C-orkest repeteert op de donderdagavond van 18.00 tot 18.45 uur in ons club gebouw aan de binnenweg 3c te Heerenveen.

Wil je ook graag spelen bij ons C-orkest?

Kom eens langs, je bent van harte welkom!