Zondagmiddagmatinee met Brassband Pro Rege Heerenveen in de Rinkelbom!

Voor wie de muziekvereniging kent zou dit helemaal geen bijzondere aankondiging behoeven te zijn. Ware het niet dat het inmiddels alweer 2 jaar geleden is dat met de voltallige vereniging een concert werd gehouden. Zowel leden als dirigenten van de actieve vereniging staan te popelen om het podium van de Heerenveense muziektempel te betreden. Dirigent en artistiek leider van de A band Dhr. Anne van den Berg is blij dat er eindelijk weer een concert kan worden gegeven en neemt dit optreden graag te baat in voorbereiding naar deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in juli van dit jaar. Een belangrijke plaats in de verenigingsconcerten van Pro Rege nemen de leerlingen en B band in. Voor de dirigent van de B band Dhr. Almer Zijlstra wordt het zijn eerste verenigingsconcert als dirigent van Pro Rege. Daarnaast neemt ook het ensemble van Pro Rege plaats op het podium en maken de leerlingen van de vereniging dit muzikale concert helemaal af.

Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis!