Jeugd Pro Rege laat van zich horen op voorspeeluur

Op woensdag 20 maart jl. lieten de leerlingen van onze koperdocenten Martine Reijenga en Anne van den Berg tijdens een voorspeeluur aan hun familie hun favoriete liedjes en muziekstukken horen. Want als je iedere week individueel muziekles hebt, is het ook erg leuk en leerzaam om voor een groter publiek te spelen. De jongste muzikant had pas 7 weken les en verraste de aanwezigen al met een medley.

Er waren 18 leerlingen die er met z’n allen voor zorgden dat het een gezellige boel in het verenigingsgebouw werd. Iedere leerling speelde solistisch één of meerdere stukjes, die varieerden van ‘Mieke heeft een lammetje’ en andere leuke kindermedleys tot Ode an die Freude. Ook waren er duetten, als het duet ‘Little Song’ gebaseerd op een compositie van Bach.

De spits werd zelfs afgebeten door twee tubaspelers van het A-orkest, die een duet speelden, ook om te laten horen hoe leuk een tuba als solistisch instrument kan klinken.

Het voorspeeluur werd afgesloten met een optreden van een ensemble van 5 gevorderde jeugdleden. Zij speelden Rythm en Blues en Te Deum (zie foto). Meer foto’s vind je hier en op onze Facebookpagina.

 
  •