Op zondag 10 februari a.s. doen de jongste muzikanten van Pro Rege (het C-orkest) mee aan het Cultuurklank Festival in de Rinkelbom in Heerenveen. Omdat zij nog niet zo vaak op zo’n groot podium als dat in de Rinkelbom hebben gespeeld, krijgen zij uiteraard hulp van een aantal doorgewinterde jeugdleden van het B-orkest. Op deze manier krijgen ook onze jongste jeugdleden podiumervaring én kunnen ze jong en oud laten horen hoe gaaf het is om samen in een orkest te spelen.

Om 14.30 uur op zondagmiddag is ons jongste orkest te beluisteren. Wij heten u/jou graag welkom als bezoeker. Zeker voor kinderen die overwegen om een blaasinstrument te bespelen, is het erg leuk om eens te gaan kijken en luisteren. Het optreden duurt tot 15.00 uur.

Het Cultuurklank Festival is een initiatief van Ateliers Majeur om cultuur om iedereen uit Heerenveen kennis te laten maken met muziek, dans, zang en kunst. Ook is er heerlijk eten!