Op zaterdag 15 december 2018 om 19.30 uur organiseert Brassband Pro Rege in de RK Kerk in Heerenveen haar eigen Kerstconcert.

Tijdens dit concert staat de ‘Messiah’ van Georg Friedrich Händel centraal.

Vier klassiek geschoolde solisten zingen onder begeleiding van Brassband Pro Rege de mooiste aria’s uit dit meesterwerk van de beroemde componist. Dit zijn:

Arleen van Wijland (sopraan)
Anne-Marieke Evers (alt)
Harry van Berne (tenor)
Donald Bentvelsen (bas)

Wij zijn erg blij dat zij met Pro Rege dit Kerstconcert willen uitvoeren. Alle vier hebben ze een prachtige staat van dienst als solist bij uiteenlopende klassieke muziekgezelschappen in Nederland, zelfs ook in het buitenland. Brassband Pro Rege ziet er naar uit om samen met hen op te treden.

Voor de pauze speelt Pro Rege een aantal prachtige (kerst) muziekstukken. Na de pauze luistert u naar de mooiste aria’s uit de ‘Messiah’. Wij kunnen u nu alvast verzekeren dat het een indrukwekkend concert gaat worden. Daarom bevelen wij dit concert ook van harte bij u aan.

Wanneer u van tevoren uw toegangskaarten wilt kopen, kunt u deze kaarten reserveren via ons e-mailadres: info@proregeheerenveen.nl of ophalen bij Muziekhandel Van der Glas, Pastorielaan 4A te Heerenveen.